Fausia o 'au Ta'amilosaga i fafo

O gaoioiga malie o femalagaiga i fafo mo tagata faigaluega uma a Dongguan Mingmiao Technology Co., Ltd. o se avanoa sili lea e faʻaalia ai le autasi ma fausia faauoga.O se tala manaia lenei mai se tasi oa latou malaga i fafo:

'au

O le taunuuga o lenei malaga i fafo o se vaega mauga matagofie, ma ua le mafai ona faatali le aufaigaluega e tulimatai atu i le malaga atoa.I le aso lona lua o le savaliga sopo, sa amata ona a’e tagata uma i se mauga tifato.

O se tasi o tagata faigaluega talavou, e igoa ia Xiao Ming, e fiafia tele i tafaoga ma luitau.Na ia maua muamua le taʻimua i luga o isi ma alu atu i le pito i luga.Ae peitai, i le taimi o le a’ega, sa leiloa lona ala ma se ese ai i se auala gaoa e faigata ona uia.

Na lagona e Xiao Ming sina popole, ae le'i lotovaivai.Na ia tatalaina le app navigation i luga o lana telefoni, ma le faamoemoe e maua le auala sao.Ae paga lea, sa le mafai ona ia iloa tonu lona nofoaga ona o le vaivai o faailoilo.

I le taimi nei, na sau ai se tagata faigaluega tuai e igoa ia Li Gong.O Li Gong o le kamupani fa'apitoa fa'atekinisi, fa'apitoa i folauga ma fa'afanua.Ina ua uma ona vaai atu i le tulaga pagatia o Xiao Ming, sa le mafai ona taofia lona ata.

Na tia'i ese e Li Gong le app navigation a Xiao Ming ma aumai i fafo se tapasa tuai.Na ia faamalamalama atu ia Xiao Ming e faapea o le faailo i lenei vaega mauga atonu e le mautu, ae o le tapasa o se meafaigaluega faʻalagolago i le folauga e le faʻalagolago i masini eletise mai fafo.

Sa fai si le mautonu Xiao Ming, ae sa ia mulimuli pea i le fautuaga a Li Gong.Na amata ona toe maua e le toalua lea le ala sao e tusa ai ma faatonuga i luga o le tapasa.

Ina ua toe foʻi i le ala masani, na lagona e Xiao Ming le mapusaga tele ma faailoa atu lona agaga faafetai ia Li Gong.Na avea lenei mea ma tala malie i le malaga atoa, ma sa viia e tagata uma le poto ma le poto masani o Li Gong.

E ala i lenei mea mataʻina, ua maua ai e le aufaigaluega a le Mingmiao Technology se malamalamaga loloto i le taua o le fesoasoani o le tasi i le isi pe a feagai ma faigata.Sa latou aoaoina le taua o le faatumauina o tomai faavae ma le malamalama e oo lava i le vaitau o tekinolosi faaonaponei.

O lenei malaga i fafo e le gata na faʻamalosia ai le lotogatasi o le 'au, ae na mafai ai foi e tagata uma ona fiafia i le natura matagofie ma le fiafia ma le faauoga i le va o le tasi ma le isi.O lenei faʻalavelave mataʻina ua avea foi ma tala faʻasalalau i totonu o le kamupani.Soo se taimi lava e taʻua ai, o le a faʻaosofia ai manatuaga fiafia ma talie a tagata uma.


Taimi meli: Aukuso-15-2023